Retourneren en omruilen

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelde item(s), dan heb je altijd het recht om je items binnen 30 dagen na levering te retourneren of te ruilen.

Wanneer je je item(s) wilt retourneren naar JBcurls, zorg er dan voor dat je retourzending vergezeld gaat met een briefje met jouw ordernummer en de reden van retour. Niet-identificeerbare retouren kunnen mogelijk niet worden terugbetaald. Alle artikelen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking en met de originele hangtags.

Een artikel online omruilen voor een ander artikel is niet mogelijk. In dat geval wordt het orderbedrag terugbetaald, eventuele nieuwe artikelen kunnen in de (online) winkel worden gekocht.

Retour per post

Je kunt de online bestelling ook per post retourneren.

- Let op: de verzendkosten voor retourneren of ruilen zijn voor eigen rekening.
- Zorg ervoor dat het item dat je retourneert met zorg is- en wordt behandeld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die optreedt tijdens de retourzending of voor het verlies van jouw artikel tijdens de verzending.
- We raden aan een postdienst te gebruiken die de waarde van je geretourneerde producten verzekert of een bewijs van verzending geeft. Verloren pakketten worden niet terugbetaald. 
- Beschadigde artikelen worden niet geaccepteerd. Het artikel moet onbeschadigd en met de labels worden geretourneerd.
- Zodra het retour goed is ontvangen, ontvang je een e-mail met de bevestiging van terugbetaling. 
- Over het algemeen verwerken we restituties op dezelfde dag als waarop we het geretourneerde artikel ontvangen, maar afhankelijk van uw bank of creditcardmaatschappij kan het tot 48 uur duren voordat het op je bankrekening staat. 

Verzend online retouren naar:

JBcurls Stylisimo Hairstudio
Spaarnwouderstraat 146-148
2011AH Haarlem
 

 

In de regio* voor 14.00 uur besteld, zelfde dag in huis. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2020 - 2024 JB curls | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel